money-monster

Ne spreglejte na TV: Denarne igre, Angie Tribeca, Sostanovalka, Skečoholiki

Včasih je težko odkriti, kaj vse se skriva na TV sporedu številnih kanalov in v videotekah, zato smo pripravili izbor zanimivih serij, filmov in oddaj.

Denarne igre (Money Monster) v DKino

Zasedba filma je impresivna, saj je film režirala Jodie Foster, v glavnih vlogah pa sta George Clooney kot voditelj finančne oddaje in Julia Roberts v vlogi njegove producentke. Po tem, ko Clooneyjev lik priporoči nakup delnic, ki nato nepričakovano propadejo, pride v studio oborožen vlagatelj, ki zahteva odgovore. In voditelj mu jih je prisiljen poiskati ter razkriti, kaj se je pravzaprav zgodilo.

 

 

Angie Tribeca v HBO Go

Odlična serija je nastala pod taktirko znanega komika Steva Carella (40-letni devičnik, Jebeš novice, Pisarna) in njegove žene, tudi komičarke, Nancy Carrell. Angie Tribeca po tipu humorja spominja na britansko serijo Cloth (ki smo jo prav tako spremljali na HBO), saj je večina šal zasnovanih na direktnem razumevanju prenesenih pomenov in sprevračanju žanrskih stalnic. Tako denimo že v koncu špice ugotovimo, da zvok krika dejansko ne pripada uvodni glasbi, temveč se eden izmed policistov vsakič poškoduje. V glavni vlogi je Rashida Jones, ki je zaslovela v seriji Parki in rekreacija. Prva sezona Angie Tribeca je bila na HBO Go na voljo le kratek čas, tako da pohitite, saj si prva dva dela druge sezone lahko ogledate le do 21. oktobra

 

 

Več na Tehniku

Leave A Comment