Kino ta teden: Potniki, Asasinov nazor, Skrita lepota, Loving, Dežela La La, Daleč na sever

Potniki (Passangers)

Jennifer Lawrence in Chris Pratt se prebudita 90 let prehitro med vesoljskim popotovanjem in ne moreta nazaj v hibernacijo. Tako jima ne preostane drugega kot da rešita vesoljsko ladjo in se zaljubita.

Assasinov nazor (Assassin’s Creed)
Po priljubljeni računalniški igri posnet film je poln akcije in se hkrati odvija v več časovnih obdobjih, posnela pa ga je ista ekipa kot lanskega Macbetha. V glavnih vlogah Michael Fassbender in Marion Cotilard.

Skrita lepota (Collateral Beauty)
Will Smith igra otožnega človeka, ki skuša preboleti smrt svojega otroka tako, da piše jezna, izpovedna pisma konceptom Ljubezni, Časa in Smrti. In nato ga ti nekega dne začnejo obiskovati. Je morda stopil v dialog z onostranstvom, ali so za vsem njegovi prijatelji? V glavnih vlogah tudi Edward Norton, Kiera Knightley, Helen Mirren, Kate Winslet in Michael Peña.

Silvestrovo v Kinodvoru
Če še nimate načrtov za silvestrovanje, potem zavijte v Kinodvor. Ob 15. uri bo na sporedu animirani film Daleč na sever, ob 18 uri pa sledi drama Loving o prvem rasno mešanem paru v Virginji, ki je bil zaradi poroke aretiran in je po pravni poti izbojeval pravico do ljubezni. Kar je bil tudi njun priimek. Ob 21. uri pa bo na sporedu najbrž najbolj resen kandidat za oskarja, prikupen in srčen muzikal Dežela La La z Ryanom Goslingom in Emmo Stone v glavnih vlogah.

Iztrebljevalec (Blade Runner)
Nedavno smo lahko videli prvi napovednik za nadaljevanje Iztrebljevalca, ki prihaja v kina naslednje leto. Že nocoj pa si lahko v Kinoteki ogledate kultni izvirnik, ki ga bo zares težko preseči.

Leave A Comment