Kino: Hitri in drzni 8, Ko ljubezni ni več, Mali šef, Potovanje časa

Hitri in drzni 8: Kolosej, Cineplexx, Kino Bežigrad in drugod

Zasedba Hitrih in drznih je bogatejša za dve oskarjevki, zgodba za nepričakovan zaplet, spektakel pa za ogromno podmornico. Vse kaže, da se tudi v osmem delu akcija ne bo ustavila in da bodo enostavčnice še naprej kraljevale.

Ko ljubezni ni več: Kinodvor, Kolosej in Art kino mreža
Belgijski režiser Joachim Lafosse se po Najinih otrocih vrača s še eno pretresljivo dramo o razpadu družine. O tem, kako čustva zamenjajo neposredni finančni izračuni.

Predpremierno Mali šef: Cineplexx, Kolosej in Kino Bežigrad
Tim dobi bratca, a zdi se, da je edini, ki ga zmoti, da je bratec ves čas v obleki. In da nekaj naklepa. Pravzaprav Tim ni daleč od resnice, saj poskuša njegov bratec poskrbeti, da bodo ljudje imeli dojenčke raje kot psičke.

Potovanje časa: pot življenja, Kinodvor
Eden največjih filmskih mojstrov Terrence Malick je uresničil življenjski projekt in posnel dokumentarec o razvoju vesolja in človekovem mestu v njem. Najbrž najlepši film leta.

Kinoteka: Pomladna zgodba, sobota ob 17:00
Quentin Tarantino je Rohmerjeve filme opisal kot komedije, ampak ne pretirano smešne, take, da se nasmehneš enkrat na uro. Filme, na katere se moraš navaditi. Ampak njemu so všeč. Kljub Tarantinovemu priporočilu v Pomladni zgodbi ne pričakujte kakršnega koli nasilja. Le kopico pogovorov in likov, ki so bolj barviti kot načičkane sobe v katerih se zadržujejo.

Leave A Comment