Keanu Reeves in Laurence Fishburne v filmu John Wick 2.

Ne spreglejte na TV: John Wick 2, Silicijeva dolina, Divji valovi, Kraljev govor

Včasih je težko odkriti, kaj vse se skriva na TV sporedu številnih kanalov in v videotekah, zato smo pripravili izbor zanimivih serij, filmov in oddaj.

John Wick 2 (John Wick: Chapter 2) v DKino

Keanu Reeves je končno spet našel idealno vlogo zase: upokojenega plačanega morilca, ki se vrne v svet kriminala, da bi odplačal dolg. A kmalu se znajde na drugi strani, saj je na njegovo glavo razpisana nagrada. John Wick 2 je odlična izbira za ljubitelje akcijskih filmov in čeprav gre za nadaljevanje, si ga lahko brez skrbi ogledate tudi brez poznavanja dogajanja v prvem filmu. Še nekaj za ljubitelje Matrice: v filmu se ponovno srečata Neo in Morpheus.

 

 

Silicijeva dolina (Sillicon Valley) v HBO Go

Ta teden je bil predvajan 10, zadnji del 4. sezone, ampak brez strahu, peta je že napovedana za prihodnje leto. A kot je znano že nekaj časa, brez enega glavnih junakov Erlicha Bachmana, saj se je komik T.J. Miller odločil, da se želi osredotočiti na filme in druge vsebine in da se je njegov sicer zabaven lik v sklopu serije razvil do konca. Večina kritikov je 4. sezoni dala najvišje ocene, ravno tako kot prvim trem, saj gre za eno redkih serij, ki humor plete v skoraj nemogočem ravnovesju realizma in absurda.

 

 

Več na Tehniku

Leave A Comment